Välkommen till TN

Vi är ett bygg- och anläggningsföretag med Norrbotten som hemmaplan. Här har vi bott, byggt och verkat i många år, och fler ska det bli.

TN grundades år 2000 av Tommy Nilsson. Till historien hör att det hela började i Stockholm, men att Tommy, bördig från Gällivare, valde att flytta hem redan efter ett år utomläns. Det var då som TN tog fart på riktigt. Med en yrkesmässig skicklighet och engagemang för den lokala utvecklingen blev uppdragen allt fler, och TN en aktör att räkna med. Efter att ha blivit årets företag i Gällivare 2007 och årets gasell 2008 har resan fortsatt i samma positiva riktning. Nu skriver vi vidare på nästa kapitel.

En nära byggpartner i norr

En nära byggpartner i norr

Med över 50 medarbetare och platskontor i Gällivare, Jokkmokk och Luleå finns vi alltid nära till hands för samhällena runt omkring. Med det sagt sätter vi inga gränser för var och när ett projekt ska äga rum, så länge det bidrar till en positiv samhällsutveckling.

Vi driver samhället framåt

Vi driver samhället framåt

TN ska vara en viktig del av de lokalsamhällen som vi verkar i. Med ett gediget hantverk, engagemang och omtanke för närområdets utveckling, bygger vi hållbara projekt och relationer som varar i generationer.

Vi värnar om att vara en inkluderande och meningsfull arbetsplats där vi ser och hör varandra, tar ansvar för det vi gör och ständigt vill lära oss mer.

Gemenskap

Om alla är med och skapar delaktighet i gruppen får vi bättre samarbeten och en rolig och givande vardag.

Ansvar

När alla delar ansvarskänslan växer vi som individer, förtroendet ökar, och vi kan leverera ännu bättre resultat.

Kunskap

Vi vill alltid lära oss mer då vår samlade kunskap ökar förmågan att möta beställares och samhällets behov.

Hos TN får du en lärorik och givande vardag

På TN har alla något unikt att tillföra, oavsett om du kommer direkt från skolbänken eller åratal på byggen. Vi bryr oss om och lyssnar på varandra, för vi vet att det ger en roligare vardag med bättre resultat.

Arbeta på TN

Med ett strukturerat KMA-arbete säkerställer vi att vår verksamhet bedrivs på rätt sätt. Varje medarbetare ska känna sig säker på arbetsplatsen och vi genomför projekt med fokus på kvalitet och hållbarhet.

Förverkliga din idé med oss

Vad för typ av bygge ser du framför dig? Vi är alltid intresserade av nya spännande projekt. Kontakta oss eller besök ett av våra kontor för att berätta om din idé!

Kontakta oss