Börja jobba på TN

Vi är en modern arbetsgivare med det bästa framför oss. Här får du vara med och göra skillnad på riktigt, både på arbetsplatsen och ute i samhället.

Lediga jobb

Möjligheterna är oändliga. Det är känslan vi vill att varje medarbetare ska ha. Oavsett om du börjar som praktikant eller erfaren yrkesarbetare ska det finnas utrymme för dig att växa som person och påverka organisationen. Här får du arbeta med olika typer av projekt, bidra med tankar och idéer, samtidigt som du lär dig av andra i din omgivning. Helt enkelt en mer lärorik och givande vardag.  

Vi tror på gemenskap, ansvar och kunskap

Vi tror på gemenskap, ansvar och kunskap

Som en del av TN ser vi att du vill bidra till en positiv gruppdynamik, kan växa med ansvar och vill utveckla din kompetens tillsammans med dina medarbetare.

Nybyggen, renoveringar och specialprojekt. På TN arbetar vi med det allra mesta inom bygg och anläggning. Det betyder att du som medarbetare kommer få delta i flera olika projekttyper, där du förhoppningsvis också vill testa på nya uppgifter.

Vi bygger inte för vår egen skull

Vi bygger inte för vår egen skull

Vi bryr oss om varandra, våra närområden och de människor som vistas här. Nu behöver vi ännu fler som motiveras av samma saker som oss. Tillsammans kan vi driva samhället framåt.

Lediga jobb

Det viktigaste vi har är våra medarbetare. Vill du bli en av oss? Här ser du de roller vi söker för stunden.

Luleå | Heltid

Projektledare

Läs mer och ansök
Gällivare, Hybrid, Luleå | Heltid

Kalkylator

Läs mer och ansök

Skicka en spontanansökan

Vi är alltid intresserande av att träffa riktigt duktiga och drivna människor. Skicka in en spontanansökan så återkommer vi till dig.

Filnamn:

Filstorlek:

Filnamn:

Filstorlek: