Välkommen till vår nya webbplats!

Under hösten påbörjade vi på TN ett varumärkesarbete som bland annat resulterat i den webbplats som du just nu befinner dig på. Här ska du enkelt kunna läsa och lära dig mer om vilka vi är, vårt erbjudande och vad vi arbetar för.

Vi är väldigt nöjda med resultatet och förhoppningsvis känner du som besökare samma sak. Ta dig gärna tiden att klicka runt på webben för att lära känna oss bättre och glömt inte heller bort att prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av de senaste från TN. Du hittar formuläret här nedanför och på startsidan!

Vårt uppdaterade varumärke

Något du kanske direkt märker är att vårt utseende fått en uppdatering. Vi har vuxit, utvecklats och mognat som företag, och det var på tiden att vårt varumärke kom ikapp. Samma logotyp följer med oss, och den har fått sällskap av nya färger, nya typsnitt, och helt nya foton.

Ni kommer säkert också att märka av ett rykande färskt utseende på bilar, arbetskläder och skyltar ute på arbetsplatserna, kontoren och i samhället.

Tydligare formulerat erbjudande och kultur

När företaget har utvecklats så har våra tjänster blivit både fler och tydligare, och vår kultur har blivit starkare och starkare. Vi är stolta över vårt arbete och vår roll i samhället, och det känns bra att vi nu hittat både en plattform och ett sätt att formulera oss som gör att vi bättre kan nå ut med vår verksamhet.

Karriär och maillista för lediga jobb

År 2023 har vi fortsatt växa med spännande projekt och vi har även genomfört två nyetableringar i och med platskontoret i Luleå och filialen i Kalix. Med fler uppdrag än tidigare och ytterligare kontorsplatser att fylla är rekrytering en högaktuell punkt för oss. Därför har såklart den nya webbplatsen fått en undersida för karriär. Den hittar du här.

Du som är intresserad av att jobba hos oss kan också skriva upp dig på vår maillista för lediga jobb där du blir den första att meddelas om aktuella tjänster på TN. Registrering till mailutskicket hittar du längre ner på karriärssidan.