Företaget

Nöjda kunder har gett oss växtkraft
TN Bygg & Fastighet AB startades 2000 av Tommy Nilsson som har mångårig erfarenhet av byggbranschen. Från början var vi en ren bygg- och snickerifirma, men har under senare år utökat verksamheten rejält och vuxit till idag cirka 40 anställda. Företaget tilldelades utmärkelserna Dagens Industris Årets Gasell företag 2007 och Årets Företagare 2007 av Företagarna. TN Bygg & Fastighet AB har högsta kreditvärdighet AAA-raiting.

Idag har företaget en mångårig och bred erfarenhet av både små och stora byggentreprenader, allt från kulturbyggnader, sjukhus, vårdlokaler och ställningsmontage till tung gruvindustri.

Vi har en bredd av yrkesgrupper som tillsammans utgör ett fantastiskt kompetent team där engagemang och kvalité är ledorden. Hos TN Bygg & Fastighet hittar du träarbetare, betongarbetare, mattläggare, plattsättare, inredningssnickare, ställningsmontörer m.m.

Kontakta oss!

Hör av dig till oss för att diskutera ditt projekt!

Eftersom vi har många förfrågningar och beställningar kontinuerligt rekommenderar vi er att ta kontakt i god tid så vi har möjlighet att boka in jobbet inom er önskade tidsram.

TN Bygg & Fastighet AB

Oljevägen 15, 98238 Gällivare.
Sweden

Kontakta oss

Telefon: 0970-104 50
E-post:

Get connected!